Karriere

Er du samfunnsengasjert og vil ha en meningsfylt jobb til beste for felleskapet? Revisjon Midt-Norge SA har et sterkt og spennende fagmiljø innen kommunal revisjon. I tillegg til konkurransedyktig lønn, kan vil tilby god pensjonsordning i KLP og et godt arbeidsmiljø.

Revisjon Midt-Norge SA er organisatorisk delt i to fagområder, forvaltningsrevisjon og finansiell revisjon. Forvaltningsrevisjon har 16 medarbeidere, mens det er 24 som jobber med finansiell revisjon.

Vi har spurt noen av de som arbeider hos oss om hva de tenker om den jobben de har.

Hanne Marit er samfunnsøkonom og har jobbet som forvaltningsrevisor i 2 år.

- Jeg liker at det er så mange spennende og varierte arbeidsoppgaver. Som forvaltningsrevisor reiser jeg mye rundt til kommunene i Midt-Norge og møter nye folk i ulike roller. Det er interessant å få et innblikk i hvordan kommunene jobber, og samspillet mellom det politiske nivået og administrasjonen i kommunen.

Hanne Marit styrer mye av dagen selv, og hun merker hvor viktig det gode tverrfaglige samarbeidet er for faglig utvikling og arbeidsmiljø. -Det er stor takhøyde på jobben, og med en tverrfaglig faggruppe så utfyller vi hverandre på en veldig god måte, sier hun.

Merete har jobbet med kommunal revisjon i 24 år og er utdannet regnskapsrevisor.

-Alle de ulike og meningsfylte oppgavene, muligheten for fleksitid og det å legge opp hverdagen selv, gjør at jeg trives veldig godt. Vi har et spennende fagmiljø som gjør at man hele tiden utvikler seg.

Søk åpen stilling

  • Max. file size: 50 MB.
  • Max. file size: 50 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Ledige stillinger

Det er for øyeblikket ingen ledige stillinger.

Send en åpen søknad

Vi hører gjerne fra deg som kan tenke deg å jobbe hos oss og lurer på hvilke muligheter som finnes. Send en åpen søknad eller ta kontakt med oss for en prat.